سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، از دخالت وزارت اطلاعات و نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی حسن روحانی به مجلس خبر داد.

به گزارش علمدار بصیر: وب سایت رادیوفردا، ارگان رسانه ای سازمان سیا، امروز در گزارشی نوشته است: «علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، از دخالت وزارت اطلاعات و نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی حسن روحانی به مجلس خبر داد.»

بر پایه این گزارش، وی در مصاحبه با روزنامه "شرق" گفته است که سخنان تعدادی از نمایندگان علیه وزرای پیشنهادی، "جز از طریق دسترسی به اسناد وزارت اطلاعات" امکان‌پذیر نبوده است. او از وزیر اطلاعات در کابینه روحانی خواسته است که این "رویه‌های غلط" در وزارتخانه متبوعش را تغییر دهد.

مطهری می‌افزاید: «واضح است که افرادی از برخی نهادها با تعدادی از نمایندگان همکاری داشتند... اینکه نماینده‌ها برگه بازجویی یک وزیر را کپی کرده و آن را در کازیوی نمایندگان قرار دهند، غیرقانونی بوده و برای همه سؤال‌برانگیز است.»

به نوشته سایت رادیوفردا، علی مطهری گفته که رونوشت این برگه بازجویی در اختیار خود وی نیز قرار گرفته، اما به نام صاحب این برگه بازجویی اشاره نکرده است.

این نماینده تهران در مجلس، راجع به محتوای بازجویی از وزیری که به گفته وی متن آن در اختیار تعدادی از نمایندگان قرار داده شده بود، گفت: «آن فرد به موضوعی اعتراض داشت و اینکه در جاهایی خشونت به خرج داده شده؛ این متن مکتوب که البته متنی محرمانه در اختیار افراد خاص و نهادهای امنیتی است، برای همان وزیر تبدیل به یک جرم بزرگ می‌شود. بر مبنای همین برگه بازجویی، برخی نماینده‌ها اعلام کردند نباید به این افراد رأی داد.»

مطهری افزوده است: «برخی مسؤولان چنین نهادهایی در این قضایا با نمایندگان همکاری داشتند، این رویه خوبی نیست. مسؤولان نامرتبط نباید در این ماجرا دخالت کنند. آن ها نباید پشت صحنه ساقط کردن وزرا باشند و برخی نمایندگان را هدایت کنند.»

او با ذکر یک مصداق گفته است: «یکی از نماینده‌ها وقت گرفته بود تا در موافقت با وزیر علوم و تحقیقات صحبت کند، اما منصرف شد. بعد هم گفت که از جایی دستور دادند! به این نماینده گفته شده بود نباید وقتش را به دیگری بدهد و باید انصراف دهد.»

نامبرده در مصاحبه خود ابراز امیدواری کرده است که "محمد علوی" وزیر جدید اطلاعات، «رویه‌های غلطی که باب شده» را تصحیح کند و تغییر دهد.

آقای مطهری همچنین گفته که "فراکسیون رهروان ولایت" فراکسیون اکثریت مجلس، به رأی نیاوردن محمدعلی نجفی و جعفر میلی منفرد کمک کرده است. به گفته او، اگرچه فراکسیون رهروان ولایت به طور رسمی با این دو گزینه پیشنهادی مخالفت نکرد، اما «بدون شک نام‌ بردن از دو وزیر در روز پنج‌شنبه در رأی نهایی نمایندگان تأثیرگذار بوده است».

رادیوفردا سپس خاطرنشان کرده است: «آقای لاریجانی، رئیس مجلس، روز پنج‌شنبه 24 مرداد، پس از پایان رأی‌گیری درباره وزرای پیشنهادی، در یک کنفرانس خبری، رأی اعتماد مجلس به 15 وزیر از 18 وزیر پیشنهادی آقای روحانی را نشانه‌ای از "گرایش مثبت مجلس برای حل مشکلات کشور" دانسته و تأیید کرده بود که ممکن است اطلاعاتی از بیرون به نمایندگان داده شود و تأثیرگذار باشد.
او گفته بود که چنین موضوعی "غریب نیست و ما حتی از کسانی که اطلاعات را داده‌اند، تشکر می‌کنیم چون به باور ما مجلس باید در مورد هر وزیر اقناع شود و سپس رأی دهد که این اتفاق نیز افتاد".
آقای لاریجانی در عین حال "فشار" بر روی نمایندگان مجلس در جریان رأی اعتماد را تکذیب کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفته بود که "برخی عقاید در مجلس" می‌خواستند به تعداد بیشتری از وزرا رأی ندهند.

علی مطهری هم در همین زمینه به روزنامه شرق گفته است که اصول‌گرایان مصمم بودند شش وزیر را حذف کنند. در مورد آخوندی و زنگنه هم خیلی اصرار داشتند و آخر موفق نشدند





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/5/27 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون